5 Mensen over Biodanza met Karin

‘Ik had niet gedacht dat ik Biodanza zo leuk zou vinden, het geeft me veel plezier, ik ga altijd weer met een lichter gevoel naar huis en dat neem ik mee naar het dagelijkse leven’.

‘Biodanza heeft mijn leven langzaam aan veranderd. Door samen te dansen, durf ik mezelf meer te laten zien, ook op mijn werk laat ik meer van me horen’.

‘Karin geeft prachtige lessen, met mooie muziek en ze legt goed uit. Ze laat de dansen zien voordat we samen gaan dansen. Je wordt meegenomen in een les, zoals een reis, elke keer weer heel bijzonder ‘.

‘In het begin vond ik het vertragen moeilijk, ik ben meer van het snelle ritme, maar na een poosje is het juist omgekeerd, het vertragen geeft me een heerlijk ontspannen gevoel en met dat gevoel ga ik naar huis’.

‘Ik vond het moeilijk om mijn grenzen aan te geven, maar Biodanza heeft me geleerd om te zien dat dat juist heel belangrijk is om zo meer mezelf te zijn en meer zelfvertrouwen te ervaren’.